TUNCAY ÖZKAN - Müdür

1966 yılında Artvin ili Ardanuç ilçesi Beratlı köyünde doğdum. İlkokulu köyümde ,Ortaokulu Sakarya Ozanlar Lisesinde ,liseyi Ardanuç Lisesinde , Üniversite öğrenimimi Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamladım. 08.03.1989 yılında Türkçe öğretmeni olarak Kahramanmaraş Pazarcık Narlı Ortaokulunda göreve başladım.Sırasıyla Pazarcık Ortaokulunda,Pazarcık Lisesinde,Elbistan Bakış ortaokulunda,Bursa Orhangazi Sölöz Ortaokulunda ,Gemlik Cumhuriyet İlköğretim Okulunda Türkçe öğretmeni olarak görev yaptım.2003 yılında Türkçe öğretmeni olarak başladığım Cumhuriyet İlköğretim okulunda müdür yardımcılığı ve dört yıl da müdürlük yaptım.Daha sonra sırasıyla Cumhuriyet Mahallesinde yeni yapılan Ali Kütük Ortaokulunda kurucu okul müdürlüğü, Bursa Gemlik Engürücük Ortaokulunda okul müdürlüğü yaptım. Halen Bursa Gemlik Kurtul Mahallesi Şehit Cem Üner Ortaokulunda okul müdürü olarak devam etmekteyim.

(224) 522 8096 (224) 522 8096 Eposta